‘Moeilijke periode breekt aan voor Noa Vahle’

Foto: ‘Moeilijke periode breekt aan voor Noa Vahle’

Noa Vahle was namens Talpa in Qatar en maakte als jonge, onervaren verslaggeefster bijzonder veel indruk met haar reportages in de woestijnstaat. Maar nu breekt ‘een moeilijke periode’ aan voor de dochter van Linda de Mol, zo voorspelt Johan Derksen.

“Ik vond het een prachtige ervaring”, vertelt Vahle tijdens haar laatste videogesprek in De Oranjewinter. “Ik heb hele mooie momenten meegemaakt en dit (de finale, red.) was natuurlijk een hoogtepunt. Een droom om bij zo’n wedstrijd aanwezig te mogen zijn. Ik vond het een eer om dit voor jullie te mogen doen. Bedankt voor het vertrouwen en de kans. Nu ga ik lekker naar huis.”

Advies van Derksen

“Dan ben je 22 en heb je al een WK-finale meegemaakt. Beter wordt het niet”, lacht Wilfred Genee. Derksen: “Nu wacht een moeilijke periode. Ze is werkelijk overladen met lofuitingen. Ze moet nu heel zorgvuldig haar programma’s gaan kiezen. Ik heb een hele goede relatie met het meisje. Ik zal haar weleens adviseren. En zeker niet aan deze tafel plaatsnemen.”

Derksen weet zeker dat Vahle ‘er wel komt’. “Maar ze moet zich niet gek laten maken, want nu gaan alle talkshows en showprogramma’s haar bellen. Daar moet je dus even de handrem op zetten. Ik denk dat er binnen de familie wel iemand is die verstand heeft van de televisie. Dat is niet aan de programma’s te zien, maar ze zullen er wel zijn”, knipoogt De Snor tot slot.

Nederland Europees Kampioen in 2024?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Ben jij fan van Noa Vahle?

  • Ja
  • Neh
3142+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie