Meeuwis heeft wel oren naar FC Groningen

Soccernews

Marcel Meeuwis is mogelijk met ingang van het komende seizoen te bewonderen in de Euroborg. De middenvelder van Roda JC heeft volgens het Algemeen Dagblad wel oren naar een overgang naar het hoge Noorden. De Limburgse werkgever van Meeuwis ging vooralsnog echter niet overstag op de aanbieding van Groningen.

Louis Laros, zaakwaarnemer van de oud-speler van VVV-Venlo bevestigt de concrete belangstelling vanuit het Noorden van het land. “Marcel heeft inmiddels aan Roda verteld open te staan voor een vertrek”, vertelt de agent. “Er is intern met hem iets voorgevallen, waarover ik echter niet wil uitwijden. En FC Groningen is een stap hogerop, dat blijkt wel uit de hoogte van het bod (twee miljoen euro, red.) dat de club wil en kan betalen.”

Tot op heden gaf het bestuur van Roda JC geen gehoor op het gezochte contact van de Groningers. Meeuwis staat nog tot medio 2012 onder contract in Kerkrade. “Wat wij Roda vragen is om in ieder geval eens met Groningen te praten. Ik verwacht niet dat dit voor de bekerfinale al gebeurt. Tot die wedstrijd gespeeld is, zal Roda de rust willen bewaren”, aldus Laros.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie