‘Manchester United ziet Maguire-opvolger in Frankrijk’

Foto: ‘Manchester United ziet Maguire-opvolger in Frankrijk’

Manchester United is achter de schermen druk bezig om de selectie voor aankomend seizoen van verse krachten te voorzien. Daarbij zou het oog van de Engelse topclub onder meer zijn gevallen op een speler in de Ligue 1.

Interesse in Disasi

Foot Mercato meldt namelijk dat Axel Disasi hoog op het verlanglijstje van Erik ten Hag staat. De oefenmeester ziet in de defensieve kracht een ideale partner voor Lisandro Martínez, die in zijn eerste voetbaljaar voor Manchester United al een grote indruk heeft achtergelaten. De club is dan ook voornemens om de komende periode door te pakken.

Het weet namelijk dat het niet de enige is die geïnteresseerd is in zijn diensten. Zo zouden Bayern München en Paris Saint-Germain eveneens erover denken om Disasi aan het team toe te voegen. Naar verluidt is Manchester United echter vooralsnog het enige team dat al gesprekken heeft gevoerd met AS Monaco, waarmee het een stap voorligt ten opzichte van de concurrentie.

Hoog transferbedrag

Manchester United zal wel een serieus bedrag voor de verdediger op tafel moeten leggen, want volgens het medium laat AS Monaco hem niet zomaar vertrekken. Zo zou de club ongeveer vijftig miljoen euro voor de speler vragen. Gekeken naar de afgelopen transferperiodes lijkt dit voor Manchester United echter geen probleem te zijn.

Moet Manchester United hem halen?

  • Ja, goede beslissing
  • Nee, ik zou het niet doen
168+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie