‘Manchester United verruilt De Jong voor WK-ster’

Foto: ‘Manchester United verruilt De Jong voor WK-ster’

Manchester United hoopte deze winter wel succes te hebben in hun poging om Frenkie de Jong te contracteren. De geluiden uit Spanje zijn echter duidelijk: De Jong is niet te koop. Erik ten Hag moet daarom verder kijken en is in zijn zoektocht uitgekomen bij Benfica.

Manchester United lijkt wel op zoek te zijn naar een speler die naast defensieve kwaliteiten ook weet hoe hij met een bal moet omgaan. De ploeg van Erik ten Hag heeft volgens Mirror hun interesse verlegt naar Enzo Fernandez. De middenvelder van Benfica, die met Argentinië wereldkampioen werd, brak als centrale middenvelder tijdens het WK door op het hoogste niveau.

De clubleiding van Manchester United geeft Fernandez zelfs de voorkeur boven Bellingham op dit moment. United zou volgens de Engelse krant alles op alles willen zetten om zo snel mogelijk een overeenkomst met Benfica te bereiken.

Frenkie de Jong

De 21-jarige middenvelder heeft niet alleen Manchester United achter zich aan. Ook Liverpool, dat eveneens geïnteresseerd is in Bellingham, lijkt in de Argentijns international een ideaal alternatief te zien voor de middenvelder van Borussia Dortmund.

Dat De Jong geen optie meer lijkt te zijn voor Ten Hag en Manchester United, lijkt voorlopig goed nieuws voor de Nederlandse middenvelder. De Jong werd deze zomer richting de uitgang geduwd door voorzitter Joan Laporta. Trainer Xavi Hernandez bleef vertrouwen houden in de Oranje-ster. Dat beschaamde de oud-Ajacied niet, waardor hij volgens Spaanse media nu ‘onaantastbaar’ is en dus niet mag vertrekken.

Goed alternatief voor De Jong?

  • Ja
  • Nee
862+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie