Lisandro Martínez ontsnapt aan rood voor natrappen

Foto: Lisandro Martínez ontsnapt aan rood voor natrappen

In zijn periode bij Ajax maakte Lisandro Martínez zich al meerdere keren schuldig aan vergrijpen zoals natrappen en ook in het shirt van Manchester United gaat de Argentijn zo nu en dan flink over de schreef. Gisteravond bijvoorbeeld tijdens de 2-2 remise tegen Leeds United.

Op Old Trafford zette Martínez ogenschijnlijk bewust zijn noppen in het gezicht van opponent Patrick Bamford, als ze beiden op de grasmat liggen na een pittig duel. De commentator van dienst is er vrij zeker van dat de linkspoot precies wist wat-ie deed.

Analist en oud-speler Michael Owen sluit zich daar bij aan. “We hebben het allemaal weleens gehad, dat je denkt dat je iets er natuurlijk uit kan laten zien, maar dat je iemand toch een tik verkoopt. Hij weet donders goed wat hij daar doet, hij kan het makkelijk vermijden.”

“Momenteel beste verdediger in Premier League”

Eerder deze week stak Rio Ferdinand nog uitgebreid de loftrompet uit voor Martínez. “Ik vroeg me af of hij hier fysiek mee zou kunnen, maar in de huidige vorm denk ik niet dat er iemand bij hem in de buurt komt. Hij is dominant, agressief, is een leider, communiceert goed, hij toont karakter en hij staat er op de grote momenten”, zei Ferdinand in zijn eigen podcast Vibe With FIVE.

Het clubicoon schetste dat Martínez mede kan uitblinken door een goed plan van manager Erik ten Hag. “Ten Hag heeft het voor elkaar dat tegenstanders niet genoeg aan de bal komen om Martínez te isoleren met een directe tegenstander. We zien hem nog niet fysiek overklast worden. Dat is tot dusver een compliment aan hem waard, maar ook aan het scoutingsteam.”

Bewust natrappen?

  • Ja
  • Nee
163+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie