Lieke Martens vertelt over relatie met Benjamin van Leer

Foto: Lieke Martens vertelt over relatie met Benjamin van Leer

Lieke Martens voetbalt momenteel voor Paris Saint-Germain, maar waar ze vooral blij van wordt, is het feit dat zij en haar vriend (verloofde, in de aankomende zomer trouwen ze in Spanje) Benjamin van Leer geen langeafstandsrelatie meer hebben. De doelverdediger staat niet meer tussen de palen.

Lieke Martens wordt écht blij van thuiskomen bij Benjamin van Leer en hondje

In een interview met het Algemeen Dagblad vertelt de speelster van de Oranje Leeuwinnen: “Ik ben echt happy. Ik heb de balans waar ik jaren naar gezocht heb, eindelijk gevonden. Ik kom thuis en Benjamin en mijn hondje zijn er. In het weekend zijn er bijna altijd familie en vrienden. Dat is gezelligheid die eigenlijk heel normaal is, maar die ik de afgelopen tijd heb gemist. Die heeft altijd moeten wijken voor mijn carrière en nu heb ik er een heel goede balans in.”

Vervolgens gaat Martens wat dieper in op haar relatie met Van Leer: “Hij is nu een half jaar gestopt met voetballen, maar doet er alles aan om fit te blijven. Hij heeft leuke aanbiedingen gehad, ook binnen Nederland, maar je weegt dan ook af of het nog interessant genoeg is om een langeafstandsrelatie te hebben. Alleen als er iets héél moois komt, staat hij daarvoor open. Dat Benjamin zijn voetballoopbaan ervoor laat schieten, laat ook wel zien dat het goed zit tussen ons.”

Martens en Van Leer hadden vierenhalf jaar latrelatie

“We zijn op een leeftijd dat dit belangrijk is”, aldus de PSG-voetbalster. “Het is fijn zo, zoals het hoort. Hij is nog geregeld in Spanje voor de makelaardij, maar voor de rest zijn we grotendeels samen. We hebben allebei een topsportcarrière gehad en hebben vierenhalf jaar gescheiden van elkaar geleefd. Nu hebben we de balans gezocht én gevonden. Je wilt nu eenmaal samen zijn als je een relatie hebt. Dat is echt waar we naar verlangd hebben.”

Winnen de Leeuwinnen het WK?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie jij de Oranje Leeuwinnen wereldkampioen worden?

  • Ik wel
  • Ik niet
1152+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie