Leverkusen haalt vijfde Japanner naar Bundesliga

Soccernews

Bayer Leverkusen zal haar gelederen versterken met Hajime Hosogai. De 24-jarige Japanse middenvelder is akkoord gegaan met de voorwaarden van de club en zal zijn handtekening zetten onder een contract dat hem voor 4,5 jaar aan [i]Werkself[/i] bindt. Naar verluidt moet de Aziaat zo’n vijf miljoen euro kosten.

Hosogai, die moet overkomen van Urawa Reds, vond dat de tijd was aangekomen om de overstap naar Europa te maken. De Japanner treedt in de voetsporen van landgenoot Shinji Kagawa, die eerder dit jaar de oversteek maakte voor een transfer naar Borussia Dortmund, en daar de sterren van de hemel speelt.

Leverkusen moet met eigen ogen toezien hoe goed Kawaga presteert bij de Duitse koploper en hoopt met Hosogai weer een topper in Duitsland te verwelkomen. De club zal hem echter eerst laten rijpen bij FC Augsburg, dat uitkomt in tweede divisie in Duitsland. Leverkusen haalt met Hosogai de vijfde Japanner naar Duitsland. Atsuto Uchida (Schalke), Makoto Hasebe (Wolfsburg), Kisho Yano (Freiburg) en de eerder genoemde Kawaga (Dortmund) gingen hem voor.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie