‘Leeds United ziet Slot als topkandidaat’

Foto: ‘Leeds United ziet Slot als topkandidaat’

Feyenoord moet serieus rekening houden met een vertrek van trainer Arne Slot. De Nederlandse oefenmeester zou volgens The Times en The Telegraph één van de topkandidaten zijn om de ontslagen Jesse March op te volgen. Naast Slot is ook Andoni Iraola een voorname kandidaat.

Leeds United leek de afgelopen Carlos Corberán aan te gaan stellen als nieuwe manager, maar de gesprekken tussen beide partijen liepen uiteindelijk op niets uit. De Spaanse oefenmeester koos voor een langer verblijf bij zijn huidige werkgever West Brombich Albion.

Daardoor moet Leeds doorschakelen naar een volgende kandidaat, waarbij ook de naam van Slot is gevallen. Het is echter maar de vraag of de oefenmeester middenin het seizoen een overstap gaat maken, maar volgens diverse Engelse media geldt Slot wel als topkandidaat. Slot heeft bij Feyenoord echter nog een contract tot medio 2025, waardoor er een afkoopsom betaalt moet worden. Bovendien is het maar de vraag of de Rotterdammers middenin het seizoen mee willen werken aan een tussentijds vertrek van Slot.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano geldt Iraola echter als favoriete kandidaat om March te vervangen. Volgens Romano is Iraola echter niet de enige kandidaat, maar lopen er wel al gesprekken. De transferexpert meldt dat er in totaal drie kandidaten op de shortlist staan, waar dus Slot mogelijk ook één van is.

Moet Feyenoord Slot middenin het seizoen laten gaan?

  • Ja, alleen tegen een juiste afkoopsom
  • Nee, hooguit pas na dit seizoen
272+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie