Kudus laat zich kraakhelder uit over Ajax-toekomst

Foto: Kudus laat zich kraakhelder uit over Ajax-toekomst

Mohammed Kudus wilde een jaar geleden nog koste wat kost transfereren naar Everton, maar inmiddels is de Ghanees volleedig bijgedraaid en staat hij zelfs open voor contractverlenging bij Ajax. Dat vertelt hij in De Telegraaf.

Mohammed Kudus wil contract bij Ajax best verlengen

Kudus ligt nu nog tot medio 2025 vast. “Ik ben op dit moment heel erg gelukkig bij Ajax, maar word nóg gelukkiger als we de dubbel winnen. Maar waarom zou ik niet willen verlengen? Ik speel en ontwikkel me goed. Het gaat nu om onderhandelingen en waardering. Als de tijd rijp is, zullen we zien hoe het gaat”, vertelt de linkspoot.

In 2020 kwam hij nog voor negen miljoen euro over van FC Nordsjaelland, afgelopen zomer stond hij op het punt naar Everton te verkassen. Ajax werkte echter niet mee. “Ik vond het toen tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, omdat ik hier niet speelde. Maar op het moment dat de transfermarkt sloot, lag mijn volledige focus weer op Ajax.”

Volledig bijgedraaid

“De enige reden waarom ik daarvóór weg wilde, was mijn reserverol. Die reden heb ik zelf geëlimineerd. Everton draait niet goed in de Premier League, Ajax is in de kampioensrace en onder John Heitinga ben ik een vaste waarde. Ik heb een sterk geloof in God en Hij heeft voor mij de positieve beslissing genomen de transfer niet te laten doorgaan.” Onderhandelingen over contractverlenging laat Kudus aan zijn zaakwaarnemer over. “Ik wil me volledig op de titelrace focussen.”

Scoort Kudus de 1-0 tegen Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kudus gaat minstens 80 miljoen opleveren

  • Eens
  • Oneens
251+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie