Klopp eist reactie: ‘We moeten ze een dreun geven’

Foto: Klopp eist reactie: ‘We moeten ze een dreun geven’

Liverpool plaatste zich dankzij een 0-3 overwinning op Ajax voor de volgende ronde van de Champions League. Toch draait de ploeg van trainer Jürgen Klopp tot nu toe een moeizaam seizoen. Zo verloren The Reds afgelopen weekend verrassend in de Premier League van Leeds United (1-2). Klopp wil tegen Napoli dan ook een reactie zien van zijn ploeg.

Liverpool kan nog de groep winnen, maar dan moet het wel met meer dan vier doelpunten verschil winnen van Napoli. De Italianen maakten in de heenwedstrijd nog gehakt van de Engelse topploeg, een scenario dat Klopp nu wil zien te voorkomen. “Iedereen weet waar ze mee bezig zijn bij Napoli. Ze verdedigen samen en zijn heel sterk op de counter”, zo lichtte Klopp de sterke punten uit van de Italianen op de persconferentie voorafgaand aan het duel.

Klopp weet dat het niet altijd even goed gaat dit seizoen, maar vindt het nog te vroeg voor een oordeel. “We doen er alles aan, later dit seizoen mag je het beoordelen. Ik denk niet dat het helemaal eerlijk is om dat nu al te doen, want we hebben lang niet alle spelers aan boord gehad.”

De Duitse oefenmeester snapt de kritiek en vraagt voor het duel tegen Napoli in ieder geval volledige toewijding van zijn selectie. “We worden hier allemaal beoordeeld, zo gaat dat. Ik ben er ook niet zo mee bezig. Als je een probleem wil verhelpen, moet je er eerst doorheen gaan. Daar zijn we mee bezig. Wij willen morgen winnen en eisen meer van onszelf. We stoppen niet met strijden. Ik wil geen hakjes en omhalen zien tegen Napoli. We moeten ze een dreun geven.”

Liverpool
Southampton
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 november 2022 16:06.

Is Liverpool een kandidaat om de Champions League te winnen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, daar missen ze dit jaar de kwaliteit voor
110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie