Karim El Ahmadi heeft boodschap voor FC Twente

Foto: Karim El Ahmadi heeft boodschap voor FC Twente

Karim El Ahmadi bevindt zich in de nadagen van zijn rijke voetbalcarrière. De middenvelder is inmiddels international van Marokko af, maar is nog altijd actief voor Al-Ittihad in de competitie van Saudi-Arabië. Zijn toekomst is echter ongewis.

In een interview met TC/Tubantia vertelt hij: “Ik ben bewust gestopt bij de nationale ploeg van Marokko om me helemaal te concentreren op het clubvoetbal. Dat scheelt echt, je hebt tussendoor meer rust. Ik ben nog topfit, hooguit merk je dat je wat minder snel herstelt. Maar aan snelheid of agressie heb ik nog niets verloren. Ik heb niet veel te klagen, weinig blessures. Ik weet zeker dat ik nog blijf voetballen volgend seizoen.”

El Ahmadi is binnenkort transfervrij: “Voorlopig houd ik alle opties open, ik laat het op me afkomen, heb geen haast. Terug naar Nederland zou ik ook niet erg vinden. Ik heb wel eens gezegd dat ik mijn carrière wel zou willen afsluiten bij de clubs van vroeger, de clubs die mij hebben gemaakt.”

De controleur heeft nog een lijntje lopen richting FC Twente: “Het is de stad waar ik vandaan kom en de club waar ik profvoetballer ben geworden. Ik heb er nog een huis, mijn familie woont er. Wie weet komt dat er nog een keer van. Zolang ik voetbal, wil ik zo dicht mogelijk bij de club waar ik speel wonen. Maar in Enschede vind ik altijd wel mijn rust.” Hij voelt zich dan ook een echte Tukker: “Overal waar ik kom neem ik dat gevoel mee. Of het nou in Rotterdam is of Amsterdam, of in het buitenland. Zo ben ik opgegroeid. Nuchter, lekker normaal doen.”

Is hij nog bruikbaar voor Twente?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
793+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie