‘Kansloze blunder Ajax-jochie’

Foto: ‘Kansloze blunder Ajax-jochie’

Ajax ging gisteren pijnlijk onderuit bij Union Berlin, waardoor het Europa League-avontuur van de Amsterdammers al weer ten einde is. Iemand die in de regel geen kritiek krijgt aan de kant van de Amsterdammers is Jurriën Timber, maar Kenneth Perez vond hem niet goed voor de dag komen in Berlijn…

Het doelpunt van Mohammed Kudus vlak na de pauze betekende dat de Eredivisie-topclub weer een klein beetje mocht hopen op een goed resultaat, maar die hoop werd al snel de grond in geboord door Danilho Doekhi, die de 3-1 maakte met een kopbal uit een hoekschop. En volgens Perez was Timber schuldig aan die goal. Bij ESPN zegt de Deen: “We hebben het altijd over Timber: geweldige speler. Oh, wat is hij goed. Oh, wat is het allemaal fantastisch. Ik ben daar ook een van. Ik vind het namelijk ook heel mooi hoe hij speelt.”

“Maar dan komt er een corner…”, vervolgt de analyticus. “Dan heb je het over Europese top willen spelen… Dan komt Doekhi inlopen… Nou, dan staat daar toch een jochie tegenover? Dat zijn toch de momenten waar je sterk moet zijn? Dat je moet denken: dit gaat mij niet gebeuren? Dit is toch niet sterk? Wel van Doekhi, maar Timber moet dit van tevoren toch al oplossen? Je weet dat je fysiek minder bent…”

‘Ajax is gewoon zwak’

Perez is bepaald niet onder de indruk van dit Ajax: “Ze zijn gewoon zwak. We kunnen wel elke keer zeggen dat ze zulke goede spelers hebben, maar Ajax is gewoon zwak. Ajax heeft een heel zwak seizoen. Hoe verklaar je het anders dat je het het hele seizoen zo moeilijk hebt, en dan nu wordt uitgeschakeld tegen Union Berlin, waarvan de meeste Nederlanders denken: die kunnen er helemaal niks van. Hoezo ben je dan niet zwak? Het is ongelooflijk dat ze maar drie punten achter staan op Feyenoord. Dat vind ik eigenlijk best wel bijzonder. Als je al die problemen ziet die ze hebben en het zwakke spel…”

Ben jij het met Perez eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
901+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie