Juventus geeft kraakhelder Ihattaren-signaal af

Foto: Juventus geeft kraakhelder Ihattaren-signaal af

Waar in Nederland iedereen toch al de hoop betreft Mohamed Ihattaren op lijkt te hebben gegeven, weigert zijn club Juventus de handdoek in de ring te gooien. Dat schrijven de Italiaanse media vandaag.

Juventus weigert Ihattaren op te geven

Juventus zou namelijk overwegen om Ihattaren in te schrijven voor hun Next Gen-elftal, waarmee het mogelijk zou worden om ook weer minuten te maken voor de hoofdmacht van trainer Massimiliano Allegri. Wie weet maakt Ihattaren dus spoedig zijn rentree in een officiële wedstrijd; de teller daarvan staat dit seizoen pas op één.

Randzaken

Het rommelt al jaren rond Ihattaren. De stijlvolle voetballer zorgde voor meerdere incidenten bij PSV, vertrok voortijdig bij Sampdoria en wist door randzaken niet te slagen bij Ajax. Onlangs werd hij nog opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn (voormalig) vriendin.

In een Q&A op Instagram kreeg Ihattaren de vraag wanneer hij weer in actie hoopt te komen. “Snel weer”, beloofde de aanvallend ingestelde voetballer, die naar eigen zeggen ‘op de goede weg’ is. Die weg bewandelt hij momenteel bij Juventus. “Ik heb het enorm naar mijn zin. Een mooie stad, ik geniet er enorm van.”

Gedonder rond ex Yasmine

Ihattaren, die rugnummer 52 ambieert, kreeg eveneens vragen over de relatie met zijn ex Yasmine Driouech. “Yasmine is altijd belangrijk voor me geweest, zowel in mijn carrière als privé. We blijven zeker van elkaar houden”, aldus de oud-speler van PSV en Ajax.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 20:42.

Gaat het nog goed komen met Ihattaren?

  • Ja
  • Nee
2533+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie