Interview van Hans Kraaij ‘ontroerde enorm’

Foto: Interview van Hans Kraaij ‘ontroerde enorm’

Hans Kraaij jr. heeft met zijn interview met de kersverse Ajax-trainer John van ‘t Schip voor ontroering gezorgd bij kijkcijferexpert en voormalig zenderdirecteur Tina Nijkamp. Dat schrijft laatstgenoemde in haar nieuwe column voor De Telegraaf.

Tina Nijkamp vond gesprek met John van ‘t Schip ‘erg indrukwekkend’

“Hans vertelde die avond in Beau dat hij eigenlijk nooit zenuwachtig was voor een interview, maar voor dit gesprek wel. Want wat zeg je tegen een man die een paar weken geleden zijn vrouw heeft verloren? Begin je erover of juist niet? Die twijfel is herkenbaar voor ons allen. Wat zeg je tegen iemand die rouwt en intens verdrietig is? Hans had daarom vlak voordat de camera aan ging aan John gevraagd of hij erover mocht beginnen. En dat mocht”, zegt Kraaij.

Derhalve werd het onderwerp ook aangesneden. “Op de vraag van Hans of hij van boven dan kritisch zou worden beoordeeld, antwoordde John: ‘Dat weet ik niet, ik weet wel dat ze bij me is.’ En: Daniëlle heeft van boven haar jawoord gegeven’. Zo ontzettend mooi verwoord, het ontroerde me enorm.”

‘Liefde die altijd blijft voortbestaan’

Nijkamp vond het vraaggesprek ‘erg indrukwekkend’. “Door John. Krachtige zinnen, rustig pratend en vooral zo vol liefde. Ook Hans leek ’s avonds aan tafel bij Beau nog steeds onder de indruk van het gesprek dat hij die middag met John had gehad. Omdat dit interview niet alleen ging over liefde voor voetballen of clubliefde maar over iets veel groters. Over liefde die altijd blijft voortbestaan, ook al ben je gescheiden door de dood.”

Eens met Tina?

  • Ja
  • Nee
256+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie