‘Huilende Torres moet naar Suárez kijken’

Foto: ‘Huilende Torres moet naar Suárez kijken’

Ferran Torres maakte gisteren de belangrijke 1-1 voor FC Barcelona tegen Napoli in de Europa League, maar eigenlijk had hij wel een stuk of vier doelpunten kunnen maken. Na het laatste fluitsignaal liep hij huilend het veld af…

De jonge Spanjaard werd getroost door zijn ploeggenoten en zelfs door speler van de tegenstander, maar het dagblad Sport is kritisch: “Dit is een beeld dat Ferran zal moeten vermijden, want het zal hem niet helpen voor de toekomst.”

Luis Suárez

Oefenmeester Xavi Hernández vindt dat Torres lering moet trekken uit het pad dat Luis Suárez bewandelde in Catalonië: “We hebben dit eerder gezien bij Suárez. In de eerste paar maanden leek het alsof hij niet kon scoren. Het Barcelona-shirt brengt nu eenmaal meer druk met zich mee. Maar vanwege de manier waarop hij zijn penalty nam en het werk dat hij verricht voor de ploeg, weet ik zeker dat het voor Ferran ook helemaal goed zal komen.”

“Als hij in de juiste positie komt, zal hij vanzelf gaan scoren”, vervolgt de voormalige spelmaker. “Het is een kwestie van geduld en hard werken. Hij heeft zijn hele leven doelpunten gemaakt en hij zal blijven scoren. We hebben het volledige vertrouwen in hem.”

Na het laatste fluitsignaal liet Torres overigens van zich horen via social media: “Dit stopt hier niet! Inspanning levert altijd resultaat op.”

Verdien 2.50 keer je inleg als Torres tegen Valencia scoort!

Snap jij zijn tranen?

  • Ik wel
  • Niet helemaal…
50+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie