Hilgers laat zich uit over Ajax-tranfser

Foto: Hilgers laat zich uit over Ajax-tranfser

Mees Hilgers staat er goed op bij de Nederlandse top. De centrale verdediger van FC Twente staat sinds de zomer in de belangstelling van Feyenoord. Daar kwamen PSV én Ajax bij. De verdediger reageert bij ESPN op een mogelijke transfer in de slotdagen van de winterse transfermarkt.

Net als zijn teamgenoot Ramiz Zeroukki mag Hilgers zich verheugen op de interesse uit de Nederlandse top. De centrale verdediger laat zich niet gek maken door de interesse. “Ik denk dat je alleen jezelf als speler kan hebben als je geïrriteerd gaat doen.”

De mandekker zag bij de transfer van Zeroukki dat FC Twente zich geen makkelijke onderhandelingspartner toonde. Hilgers begrijpt dat. “Zij hebben het voor het zeggen. Ik ben de speler en ik kan daar weinig aan doen.”

Ajax-transfer voor Hilgers?

De verdediger hoopt op een transfer, maar bij Twente blijven is voor hem ook alles behalve een straf. “Ik speel al acht jaar bij Twente, dus het is aan hun. Als ze eruit komen, zou het een mooie stap zijn. Maar ik ben ook niet de moeilijkste en heb het heel erg naar mijn zin in Enschede. Ik ben ook trots om dit logo te dragen. Het is allemaal goed geregeld en de fans zijn top. Het team is leuk, dus voor mijn ontwikkeling is het helemaal niet verkeerd om nog een half jaar in Enschede te blijven.”

Hilgers houdt daarom zijn opties open voor de laatste dagen van de transfermarkt. “We gaan zien wat er gaat gebeuren, ik heb geen idee. Wie weet bedenkt Jan (Streuer, red.) zich of blijft hij zeggen wat hij zegt de afgelopen tijd. Dan focus ik me gewoon op Twente, wat ik al de hele tijd doe. Ik ben er ook niet mee bezig. Het is dat het in de media staat, maar ik heb het hartstikke leuk bij Twente.”

PSV Eindhoven
Go Ahead Eagles
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 januari 2023 17:52.

Maakt Hilgers een transfer deze winter?

  • Denk het wel
  • Denk het niet
780+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie