Heren VI Vandaag wekken woede: “Hij wil niet komen”

Foto: Heren VI Vandaag wekken woede: “Hij wil niet komen”

We zitten nog maar in de eerste week van het nieuwe VI Vandaag, maar nu al is het tijd voor een tweede relletje. Na eerder Geert Wilders die een rectificatie eiste van tafelgast Özcan Akyol, is het nu Sywert van Lienden die woest is op Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

Genee probeert al enige tijd om Van Lienden, de man van de ‘mondkapjesaffaire’, te strikken voor een bezoekje. Hij wil echter niet. “We hebben Sywert van Lienden nog even gebeld of die langs wilde komen, maar die was heel boos. Die wilde niet langskomen en hij was boos op mij, dat ik op de radio wat dingen heb gezegd”, vertelt Genee.

Van Lienden ‘voelt zich beledigd door het trio’. “Dat we hier in de tv-uitzending hadden geroepen dat het niet zo gepast was dat hij bij die wedstrijd van het Nederlands elftal zat. Daar was hij heel boos over.” Derksen treekt zich echter weinig van woede bij Van Lienden aan. “Dat is de laatste meneer in Nederland die het recht heeft om boos te zijn.”

Diederik Gommers zegde ook al af

Genee: “Dat dacht ik ook, maar hij was helemaal van de kaart enzo. Hij wilde niet langskomen om meer toelichting te geven over de mondkapjes.” Deze week trok ook Diederik Gommers al zijn bezoekje aan VI Vandaag in. “Hij heeft afgezegd. De eerste afzegging is dus al binnen. Dat gaat hard, hè, in dit programma? Een rel en een afzegging. Dat is scoren!” Gommers werd vervangen door de Belgische viroloog Marc van Ranst gisteren.

De beste odds op voetbalwedstrijden over de hele wereld vind je hier!

Zou jij Van Lienden graag bij VI Vandaag aan tafel zien?

  • Ja
  • Nee
973+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie