‘Hélène Hendriks-ingreep op komst’

Foto: ‘Hélène Hendriks-ingreep op komst’

Hélène Hendriks heeft sinds ze begonnen is met haar nieuwe programma De Oranjezondag de nodige kritieken te verwerken gekregen. De presentatrice zou onder andere haar gasten veelal niet de baas zijn. Volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp is er een aanwijsbare reden waarom Hendriks het zo moeilijk heeft om de leiding te nemen bij haar eigen talkshow.

Oranjezondag moet wijziging doorvoeren in decor

Nijkamp stelt in haar podcast Tina TV’s Update dat Hendriks een verandering moet doorvoeren in haar decor. “Ik zou Hélène Hendriks echt aanraden – gisteren viel het me weer op – om die ronde tafel weg te doen. Een ronde tafel heeft als nadeel dat je dus nooit ziet, ook als gast niet, wie de leiding heeft.”

Volgens Nijkamp is dat cruciaal voor Hendriks succesfactor. “Je kijkt elkaar allemaal aan. Niet één iemand zit aan het hoofd van de tafel en dat is heel vervelend aan een ronde tafel. Dat wordt ontzettend onderschat, maar je ziet elke keer bij De Oranjezondag – anders bij De Oranjezomer én De Oranjewinter – dat Hélène ook helemaal geen leiding kan nemen, omdat al die gasten door elkaar heen zitten te kakelen.”

Hendriks moet dan ook echt af van de ronde tafel vindt Nijkamp. “Dus Hélène, ga alsjeblieft aan het hoofd zitten, zet je gasten aan de zijkant in de opstelling van VI en Veronica Offside en eigenlijk alle andere talkshows. Ga aan de ovale tafel, dat is mijn tip voor De Oranjezondag.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Hendriks een andere tafel nemen?

  • Ja, een ovale tafel
  • Nee, deze tafel gewoon houden
2972+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie