Haller richt zich tot ‘lotgenoot’ Baumgartl met video

Foto: Haller richt zich tot ‘lotgenoot’ Baumgartl met video

Een mooi moment gisteravond in het programma Das aktuelle sportstudio, waar Timo Baumgartl te gast was om te praten over de periode waarin hij knokte tegen teelbalkanker. Zijn ‘lotgenoot’ Sebastién Haller richtte zich aldaar in een video namelijk tot zijn ‘goede vriend’.

In juli werd bekend dat ook oud-Ajacied Haller een tumor heeft. Al heel snel stond Baumgartl met tips, tricks en vooral onvoorwaardelijke steun bij de Ivoriaan op de stoep. “Hallo iedereen, en in het speciaal Timo. Ik wil je gewoon vertellen dat je een geweldig voorbeeld bent voor iedereen”, opent Haller.

“Waar je de afgelopen maanden doorheen bent gegaan is niet makkelijk. Ik wil je gewoon bedanken voor wat je de afgelopen maanden voor me gedaan hebt, en ik wens je het allerbeste voor de rest van het seizoen. Nu moet je genieten van dat ding waar je het meest van houdt. En gefeliciteerd met je eerste plaats, maar we komen voor jullie. Maak je geen zorgen.”

Bundesliga

Daarmee doelt Haller op het feit dat Baumgartl, die wordt gehuurd van PSV, erg knap eerste in de Bundesliga staat met zijn Union Berlin. Haller zal voorlopig nog niet terugkeren op het veld, bij Borussia Dortmund. Betreft Jean-Paul Boëtius kwam deze week nog het goede nieuws naar buiten dat hij geen chemobehandeling nodig heeft, na een operatie wegens eveneens teelbalkanker.

TIP: Je inleg wordt verdubbeld als Union in de EL wint van Malmö FF!

Gaat Baumgartl uiteindelijk ook nog bij PSV slagen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
40+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie