Go Ahead Eagles en FC Utrecht delen de punten

Foto: Go Ahead Eagles en FC Utrecht delen de punten

Go Ahead Eagles won verrassend met 2-1 van Ajax, maar verloor in de halve finale van de KNVB Beker met 1-2 van PSV. Alleen een gelijkspelletje miste nog op de scorekaart van de ploeg uit Deventer en dat kwam er op zaterdagavond bij, tegen FC Utrecht.

De Domstedelingen waren in de openingsfase de bovenliggende partij en Go Ahead-doelverdediger Andries Noppert kwam in de problemen toen Moussa Sylla druk zette op de keeper bij de opbouw van de Deventenaren. Even later werd de goalie geklopt door een schot van Bart Ramselaar, maar hij werd gered door de paal. Daarna kreeg Henk Veerman het niet voor elkaar om de rebound tegen de touwen te werken.

Go Ahead kwam steeds beter in zijn spel en maakte zelfs het openingsdoelpunt: aan de rand van de zestien van Utrecht speelde Ragnar Oratmangoen de bal breed op Luuk Brouwers. De middenvelder passeerde vervolgens Django Warmerdam én Mark van der Maarel, waarna hij keeper Fabian de Keijzer klopte met een schuiver. 

In de tweede helft was er weer een supportersincidentje: bij het uitvak klonk een vuurwerkknal, maar scheidsrechter Danny Makkelie vond dit geen reden om naar de catacomben te gaan. Go Ahead hield nog eventjes stand, maar capituleerde vervolgens tóch. Een kwartier voor tijd gaf Mimoun Mahi een lage voorzet, die gemist werd door alles en iedereen. Sylla was de enige die goed op stond te letten. Zijn inzet werd gekeerd door Noppert, maar de rebound was wél besteed aan Sylla. Daarna werd er niet meer gescoord. 

Scoreverloop: 1-0 (33′) L. Brouwers, 1-1 (76′) M. Sylla

Inzetten op Go Ahead en/of Utrecht doe je bij bet365!

Terechte uitslag?

  • Ja
  • Nee
15+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie