Girondins Bordeaux zet titel langzaamaan uit hoofd

Soccernews

De titelhoop van Girondins Bordeaux heeft zaterdagavond een flinke knauw opgelopen. De regerend Frans landskampioen presteerde lange tijd goed in eigen land én in Europees verband, maar lijkt het seizoen in mineur te gaan beëindigen. De ploeg van Laurent Blanc liep bij Paris Saint-Germain tegen de tweede opeenvolgende nederlaag aan (3-1).

Middenvelder Wendel erkent de verfoeilijke situatie bij [i]Les Girondins[/i]. “Als het zo doorgaat, zullen we geen Champions League spelen”, aldus de linkspoot [i]Le Parisien[/i], die bijval krijgt van trainer Blanc. “Deze avond (zaterdagavond, red) zou het ongepast zijn om nog te praten over de titel”, aldus [i]Le Présidant[/i], die met Bordeaux nog drie punten achterstand heeft op koploper Olympique Marseille.

“Het doel aan het begin van het seizoen was om de topdrie te halen”, legt de keuzeheer uit, die die doelstelling nog in gevaar ziet komen. “Mathematisch is het nog steeds mogelijk”, zei aanvaller Marouane Chamakh (foto), die net als voorzitter Jean-Louis Triaud hoopvol is. “We zitten in een periode waarin we niets liever willen dan lachen, maar het lot is ons niet altijd goedgezind”, aldus de topman.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie