“Gelukkig was het bij mij niet zo erg als bij Berghuis”

Foto: “Gelukkig was het bij mij niet zo erg als bij Berghuis”

Robin Pröpper gaat een pikant avondje tegemoet. In de zomer maakte hij de gevoelige overstap van Heracles Almelo naar aartsrivaal FC Twente en op vrijdagavond staan die twee ploegen tegenover elkaar in De Grolsch Veste.Scoort Pröpper vanavond tegen zijn oude werkgever? Maak gebruik van de odd van 7.50!

Toen Steven Berghuis voor een transfer van Feyenoord naar Ajax koos werd hij door het slijk gehaald, en dat gebeurde Pröpper naar eigen zeggen ook, zij het in mindere mate. “Gelukkig was het bij mij niet zo erg als bij Berghuis, maar ik heb ook zeker te maken gehad met negatieve reacties”, vertelt de verdediger aan De Telegraaf.

Voorzitter Rob Toussaint van Heracles hoopt dat de supporters zich vanavond gedragen… “Bij Heracles behandelen we iedereen met respect en ik hoop dat onze supporters daarin meegaan en op een normale manier omgaan met Robin.”


‘We weten hoe we hem moeten bespelen’

Oefenmeester Frank Wormuth ziet een voordeel van tegen Pröpper spelen: “Het is zijn leven en zijn beslissing. Hij heeft veel goede wedstrijden gespeeld voor Heracles, zich altijd geweldig ingezet voor de club en zijn contract liep af. Dan is het zijn goed recht om voor FC Twente te kiezen. Ik weet ook dat fans er andere dingen inzien en dat die hun eigen emoties hebben. En voor nu heeft de overgang van Robin naar Twente ook zijn voordelen, want we kennen Robin heel goed en weten hoe we hem moeten bespelen.”

Bij de wedstrijd tussen Heracles en PSV van 14 augustus (0-2) werd Davy Pröpper om de oren geslagen met spreekkoren. De middenvelder is de broer van Robin Pröpper.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Snap jij zijn transfer?

  • Ik heel goed
  • Ik dus niet
67+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie