‘Firmino geeft hint over toekomst’

Soccernews

Roberto Firmino werd plots gelinkt aan Ajax, maar op dat ene wilde gerucht na kwam er geen nieuws over een mogelijke Amsterdamse toekomst. De aanvaller van Liverpool laat in gesprek met Football Insider weten wat zijn ambities zijn voor de komende jaren.

Firmino speelt al sinds 2015 op Anfield Road. De 31-jarige aanvaller was jarenlang basisspeler, maar door de komst van spelers zoals David Nuñez en Cody Gakpo slinken de speelkansen voor de ervaren spits.

Bobby heeft daarnaast een aflopend contract bij Liverpool. Daardoor wordt hij interessant voor veel clubs. Eén van die clubs zou Ajax kunnen zijn, maar er zijn de afgelopen maanden meer grote namen aan de Braziliaanse aanvaller gelinkt.

FC Barcelona werd in het verleden al genoemd, maar ook clubs uit Saudi-Arabië en de Major League Soccer klopten bij Firmino aan. De aanvaller gaat richting de nadagen van zijn carrière, maar stelt in gesprek met Football Insider dat hij nog in Europa wil blijven voetballen.

Daardoor kunnen de clubs uit Saudi-Arabië en Amerika voorlopig hun geld in andere veteranen steken. De 55-voudig international van Brazilië lijkt hoe dan ook bezig aan zijn laatste maanden bij Liverpool.

Firmino was dit seizoen nog wel belangrijk voor de ploeg van Jürgen Klopp: met tien doelpunten en vijf assists in 29 wedstrijden kwam hij dit seizoen nog aardig wat in de plannen van de club voor. Voor volgend seizoen staat er nog steeds een vraagteken achter de toekomst van de 31-jarige aanvaller.

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie