‘Feyenoord-toptransfer in winter’

Foto: ‘Feyenoord-toptransfer in winter’

Feyenoord lukte het gisteren niet om FC Midtjylland over de knie te krijgen. De Rotterdammers beten zich stuk op de Denen en speelden voor de tweede keer op rij gelijk. Tijdens die wedstrijd kwam voor een aantal fans toch een zwakte in de selectie naar voren: de breedte op het middenveld. 

Quinten Timber was al een tijdje niet meer topfit, maar Slot zag desalniettemin geen reden om hem te wisselen. Dat zorgde voor flink wat reacties op social media. Fans zagen de zomeraanwinst, die voor acht miljoen euro werd overgenomen van FC Utrecht, struggelen met zijn lichaam en zijn spel. 

Feyenoord

Een ander alternatief had Slot echter ook niet één, twee, drie voor handen. Daardoor lijkt er weer een nieuwe afslag naar de transfermarkt te verschijnen. In de zomer was Feyenoord bovengemiddeld geïnteresseerd in de diensten van Ramiz Zerrouki. 

De middenvelder van FC Twente kon echter niet worden losgeweekt bij zijn club. FC Twente vroeg tien miljoen euro voor de Algerijns international, die in Twente een stormachtige ontwikkeling doormaakt. Dat de Rotterdammers aan het einde van de zomerse transfermarkt nog flink cashte, opent misschien een deur richting Zerrouki. 

Als je het aan sommige fans vraagt, zal Feyenoord de onderhandelingen met FC Twente snel weer moeten (her)openen. 

TIP: Wint Feyenoord van Strum Graz? Pak 2.15x je inzet!

Een greep uit de Twitter-reacties Feyenoord moet Zerrouki aantrekken in de winter

  • Ja
  • Nee
444+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie