‘Feyenoord stelt keiharde eis aan Eredivisie-transfer’

Foto: ‘Feyenoord stelt keiharde eis aan Eredivisie-transfer’

Feyenoord heeft Vitesse-aanvoerder Bryan Linssen nog niet binnen als nieuwe aanwinst. Volgens het Algemeen Dagblad is het zelfs maar de vraag of beide partijen elkaar zullen vinden in de onderhandelingen.

Het medium schrijft: “Tussen wat Linssen wil en Feyenoord denkt te kunnen uitgeven, zit een verschil. Feyenoord legde verschillende keren een financieel bod neer bij de speler die afgelopen seizoen veertien keer scoorde en zesmaal een assist gaf. Het kamp Linssen deed een tegenvoorstel, met de mededeling dat het niet de bedoeling was dat daar nog over onderhandeld zou worden. Take it or leave it.

Linssen zelf stelt zich evenwel kritisch op. “Het kamp Linssen redeneert: Feyenoord ziet in de aanvaller de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen en door zijn transfervrije status ook nog eens gratis. Op 29-jarige leeftijd tekent hij waarschijnlijk zijn laatste echte contract. In China en Dubai ligt er een veelvoud aan salaris voor hem klaar, Feyenoord zal met iets moeten komen dat hem tevreden stelt.”

Volgens het AD is Linssen ‘niet wereldvreemd’. “Hij weet wat er in de wereld aan de hand is. Maar hij en zijn zaakwaarnemers zijn ook goed geïnformeerd. Martin van Geel en Sjaak Troost schotelden de spelers in de Kuip de laatste jaren zeer lucratieve contracten voor. Op trainingscomplex 1908 wordt weleens meesmuilend gegrinnikt dat de technisch directeuren de laatste jaren ‘met een mijter’ opzaten als er kon worden (bij)getekend door spelers.”

Komt dit nog rond?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
606+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie