‘Feyenoord enorm gegroeid’

Foto: ‘Feyenoord enorm gegroeid’

Arne Slot keek in gesprek met Trouw terug op de ontwikkelingen binnen de club. De Nederlandse trainer werkt sinds vorig seizoen in Rotterdam-Zuid, maar volgde de club ook voor zijn dienstverband in De Kuip.

Volgens Slot heeft de club enorme stappen gemaakt de afgelopen vier jaar. Niet alleen op het veld, maar ook in de organisatie. In het verleden waren daar nog wel eens klachten over, bijvoorbeeld uit de tijd van Ronald Koeman.

“‘Ik denk dat wij als club bepaalde stappen aan het zetten zijn. En dat sommige stappen al veel sneller genomen zijn dan we hadden kunnen dromen”, zei Slot.

Feyenoord

Volgens de trainer komt dat niet alleen door het voetbaltechnische aspect van het voetbalbedrijf. “We hebben hier veel jonge, ambitieuze mensen in de organisatie. Zij zijn met dingen bezig waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Op de voeding staan stickertjes, waarvan ik niet weet wat het allemaal precies betekent.”

Ook over het trainingscomplex 1908 is Slot meer dan tevreden. “Ik heb sinds kort zo’n kastje waarmee ik de sproei-installatie kan aanzetten, zodat het veld een beetje nat is als we gaan trainen. Een goed veld moet gesproeid zijn als we gaan trainen. Zeker in de zomer.”

Feyenoord wordt landskampioen!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

61+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie