Feyenoord boekt oefenzege op Werder Bremen

Feyenoord heeft in de eigen Kuip een oefenduel tegen Werder Bremen met 2-1 gewonnen. In een zonovergoten de Kuip, waar ook publiek op de tribune zat, won het uiteindelijk door een benutte strafschop van Orkun Kökçü.

Feyenoord kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Al na zeven minuten werd Jens Toornstra in het centrum van het veld gevonden, toucheerde hij de bal licht maar zorgde die aanraking er wel voor dat de Rotterdammers op een vroege voorsprong stonden. Feyenoord lukte het niet om dat voordeel te behouden tot aan de rust. Na 27 minuten schoot Joshua Sargent de gelijkmaker binnen.

In de tweede helft kreeg Feyenoord na een mooie aanval een strafschop. Orkun Kökçü nam niet alleen het rugnummer van Berghuis over, ook nam hij plaats achter de strafschop. De Turks international faalde niet van 11 meter en schoot in de 60e minuut de 2-1 eindstand op het bord. Aan het einde van de wedstrijd verloor Feyenoord Luis Sinesterra met een blessure.

Heb jij vertrouwen in het seizoen van Feyenoord?