Feyenoord bindt ‘makkelijk scorende spits’

Foto: Feyenoord bindt ‘makkelijk scorende spits’

Feyenoord haalde in de transferwinter geen nieuwe spelers binnen, maar bereikte wel een akkoord met Nesto Groen. De achttienjarige spits tekende tot medio 2026 bij in Rotterdam.

Groen speelt zijn wedstrijden bij de Onder 21. Hij draagt al sinds 2013 het shirt van Feyenoord, waar hij in 2021 zijn eerste profcontract tekende. “Nesto heeft zich de afgelopen seizoenen sterk weten te ontwikkelen als een balvaste en makkelijk scorende spits”, reageert Rini Coolen, Head of Academy bij Feyenoord, op de clubwebsite.

“Nesto doet er dagelijks alles aan om een betere voetballer te worden. Het is dan ook niet voor niets dat hij dit seizoen al regelmatig heeft mogen aansluiten bij Feyenoord 1.” In juli 2022 mocht Groen nog meedoen met de hoofdmacht in een oefenduel met FC Kopenhagen. “Ik zie deze contractverlenging als een mooie waardering vanuit de club. Ik heb het onwijs naar mijn zin hier en ben zeer tevreden over hoe alles nu loopt. Het is fijn om te merken dat ook de club hier zo over denkt. Dat vertrouwen voelt erg goed voor mij en is een teken dat ik op de goede weg ben.”

Gesprekken over Van den Belt lopen nog

Ondertussen werkt men bij Feyenoord nog aan het binnenhalen van Thomas van den Belt. In januari is dat niet gelukt, maar PEC Zwolle is bereid mee te werken aan een deal die dan ná dit seizoen ingaat. Die belofte is zelfs al gedaan bij zijn vorige contractverlenging, onthulde Van den Belt in De Stentor. “Ik ga ervan uit dat PEC zich aan de afspraken houdt zoals die gemaakt zijn. Dan kan ik me daarna focussen om met PEC te promoveren en kampioen te worden. Uiteindelijk wil ik nog steeds geschiedenis schrijven met PEC.” Zelf bereikte de middenvelder al een akkoord met Feyenoord, maar PEC wilde hem binnenboord houden om de eigen titelkansen in de Keuken Kampioen Divisie niet te verslechteren.

Feyenoord landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Groen vaste spits van Feyenoord 1 worden?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
616+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie