‘FC Groningen frustreert Strand Larsen opnieuw met weigeren miljoenenbod’

Foto: ‘FC Groningen frustreert Strand Larsen opnieuw met weigeren miljoenenbod’

FC Groningen lijkt absoluut niet van plan om mee te werken aan een transfer van Jørgen Strand Larsen. Volgens Voetbal International heeft de Trots van het Noorden een bod van tien miljoen euro afgeslagen op de Noorse spits.

Het Spaanse Celta de Vigo meldde zich afgelopen weekend bij de Groningers, maar technisch directeur Mark-Jan Fledderus verkocht ook de Spanjaarden een nee. Eerder al sloeg Fledderus biedingen van het Italiaanse Bologna en het Engelse Middlesbrough af, waarbij eveneens ook vele miljoenen werden geboden op de aanvaller.

Handelswijze FC Groningen

Strand Larsen sprak eerder al zijn onvrede uit over de handelswijze van Groningen en hoopte dat zijn club alsnog wilde meewerken aan een transfer. Dat lijkt Fledderus echter niet van plan, tot groot ongenoegen van Tore Pedersen, de zaakwaarnemer van de Noor. Pedersen uitte tegenover Voetbal International dan ook zijn onvrede. “We zijn heel teleurgesteld over hoe Mark-Jan Fledderus en FC Groningen deze zomer zijn omgesprongen met de biedingen. Toen Jørgen vorig seizoen rond deze tijd buiten het elftal viel, hebben we niet ons eigen plan getrokken, maar zijn we samen opgetrokken met de club. In dat licht is de houding van de club nu erg teleurstellend.”

TIP: Wint FC Groningen van Vitesse? Pak 2.60 keer je inzet bij Unibet!

Moet FC Groningen meewerken aan een transfer van Strand Larsen?

  • Ja
  • Nee
221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie