‘FC Barcelona gaat bod uitbrengen op Ajacied’

Foto: ‘FC Barcelona gaat bod uitbrengen op Ajacied’

FC Barcelona gaat mogelijk alsnog proberen om Noussair Mazraoui deze winter al in te lijven. El Mundo Deportivo bericht dat de rechtsback van Ajax hoog op het wensenlijstje staat.

Op dit moment beschikt de Catalaanse topclub over Sergiño Dest en de teruggekeerde Dani Alves. In Barcelona neemt men daar echter geen genoegen mee. De Amerikaans international heeft al verschillende duels gemist door blessures en is sowieso niet onomstreden qua prestaties, terwijl zijn Braziliaanse concurrent al op leeftijd is.

Dest hoopt trainer Xavi Hernández de komende maanden te overtuigen, maar Barcelona heeft andere plannen. De leiding in Camp Nou heeft plannen om de rechtsback deze winter te verkopen en uitgerekend Mazraoui, zijn eerdere concurrent bij Ajax, in te lijven als vervanger.

Er is concrete interesse voor Dest. Chelsea en Bayern München koesteren warme belangstelling voor de oud-Ajacied. Mocht Barcelona slagen in de missie om hem in januari van de loonlijst te werken, dan lonkt een snelle poging voor Mazraoui. Laatstgenoemde heeft een aflopend contract en maakt sowieso kans om na dit seizoen over te stappen.

President Joan Laporta gaat zeer snel rond de tafel zitten met zaakwaarnemer Mino Raiola. Daarbij komt ook Mazraoui concreet ter sprake. Overigens heeft Barcelona voor de rechtsbackpositie ook Chelsea-routinier César Azpilicueta in het vizier.

Eindigt Utrecht-Ajax gelijk? Win vijf keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie