‘Dubbele transferdreun voor Feyenoord’

Foto: ‘Dubbele transferdreun voor Feyenoord’

Feyenoord hoopte Javairo Dilrosun zo vlak voor het sluiten van de markt nog te kunnen verkopen. Dat zou immers een (klein) miljoenenbedrag opleveren. alsook een sanering in het salarishuis. Maar inmiddels lijkt een transfer van de baan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Verkoop Javairo Dilrosun wordt lastig verhaal

Volgens L’Équipe schakelen namelijk alle geïnteresseerde clubs door. FC Lorient werd genoemd, maar de Franse Ligue 1-formatie gaat inmiddels voor Badrediene Bouanani. En volgens journalist Matteo Moretto heeft ook Celta de Vigo de rechtsbuiten van Feyenoord uit het hoofd gezet; de Galiciërs richten nu hun pijlen op Tafeo Allende, die woensdag al medisch gekeurd zal worden. Eerder ging Hellas Verona al aan de haal met Tijjani Noslin (Fortuna Sittard) nadat Feyenoord een eerste bod van de Italianen op Dilrosun afwees.

Lorenz Assignon lijkt onhaalbaar

Verder lijkt Feyenoord zelf mis te gaan grijpen bij de Franse rechtervleugelverdediger Lorenz Assignon. Directeur Dennis Te Kloese is zich naar verluidt rot geschrokken toen hij de vraagprijs van Stade Rennes hoorde; zo’n 10 miljoen euro. Feyenoord wilde eigenlijk huren met optie tot koop, maar dat wordt een lastig verhaal. Ook Galatasray en Olympique Marseille zouden hun belangstelling in Assignon al in de ijskast hebben gezet vanwege dat forse prijskaartje.

Gaat Dilrosun nog vertrekken deze maand, denk jij?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
5322+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie