‘Dit is wat Manchester United wil betalen voor Justin Bijlow’

Foto: ‘Dit is wat Manchester United wil betalen voor Justin Bijlow’

Manchester United heeft Justin Bijlow op de korrel. The Red Devils speuren de markt af naar een nieuwe doelverdediger, die David de Gea kan vervangen, en zijn in die zoektocht uitgekomen bij de Feyenoord-sluitpost. Het is echter zeer de vraag of de Engelsen er wel uit gaan komen met de Rotterdammers.

20 miljoen euro voor Justin Bijlow?

Oefenmeester Erik ten Hag dacht naar verluidt eerst aan de komst van André Onana (Internazionale), maar die kost maar liefst zestig miljoen euro. Dat is een flinke smak geld, maar volgens De Telegraaf is men bij United van mening dat Bijlow een derde van dat bedrag waard is, twintig miljoen euro dus. De marktwaarde van de doelman van het Nederlands elftal wordt echter geschat op vijftien miljoen, dus twintig miljoen is wel wat ‘aan de lage kant’.

De Premier League-gigant heeft overigens nog wel wat andere ijzers in het vuur, zoals bijvoorbeeld Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt) en Diogo Costa (FC Porto). Die zijn echter allebei duurder dan Bijlow. De jonge Portugees al helemaal, want zijn transferwaarde wordt geschat op zestig miljoen euro, precies het bedrag dat Onana kost.

Feyenoord zegt ‘nee’

Overigens is Feyenoord volgens Voetbal International helemaal niet geïnteresseerd in een verkoop: “De kampioen zal ‘nee’ blijven zeggen, zo weten ingewijden. Feyenoord wil juist de verbintenis van de doelman openbreken, verlengen en verbeteren. Daarover is de club al in gesprek met Bijlow en zijn agent Ali Dursun. Dat Feyenoord niet eens wil denken aan verkoop, heeft ermee te maken dat trainer Arne Slot met Bijlow en Timon Wellenreuther – die onlangs definitief overkwam van Anderlecht en voor twee jaar tekende – over slechts twee doelmannen beschikt.”

20 miljoen?

  • Veel te weinig
  • Mooi bedrag toch?
4468+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie