Dessers gefrustreerd: “PSV was vorige week neerbuigend”

Foto: Dessers gefrustreerd: “PSV was vorige week neerbuigend”

Cyriel Dessers baalt er behoorlijk van dat hij PSV woensdagavond geen hak heeft kunnen leggen met zijn Rangers FC: in het Philips Stadion werd het 5-1, waardoor niet de Schotten, maar de Eindhovenaren het miljardenbal in mogen.

‘Met een iets andere loting hadden we echt een grote kans gehad’

“Dit is een heel zure avond. We hadden er zo veel van verwacht. Dat is dit een serieuze deceptie”, treurt de oud-Feyenoorder voor de camera bij RTL. Hadden de gasten meer verdiend volgens Dessers? “Goede vraag. Op basis van vorige week zeker, maar ik denk dat vanavond PSV op alle vlakken een tikje te groot was voor ons.”

“Met PSV hebben we ook de sterkste tegenstander geloot. Met een iets andere loting hadden we echt een grote kans gehad om deel te nemen aan de Champions League. Maar zondag wacht weer een grote wedstrijd met de Old Firm tegen Celtic dus we moeten zorgen dat dit geen kater oplevert.”

‘Uitspraken van spelers en media’

Vorige week werd het nog 2-2 in Glasgow. “Vorige week waren zij een beetje neerbuigend naar onze prestatie, maar ik denk dat het ons plan was om hun op die manier uit de wedstrijd te halen”, zei Dessers verder nog tegenover VoetbalPrimeur. Hij doelt daarmee op kritiek op de behoudende speelwijze van Rangers. Met die kritiek zou dan zijn geprobeerd Rangers wat meer naar voren te krijgen, de tent uit te lokken. “Er waren wat uitspraken van spelers en van media. Maar dat is geen probleem, dat hoort erbij. Dus ja, dan is vandaag heel pittig om te nemen”, erkende Dessers tot slot.

Eens?

  • Ja
  • Nee
291+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie