Derksen haalt uit: “Storm in een glas water”

Foto: Derksen haalt uit: “Storm in een glas water”

Johan Derksen noemt de misstanden bij NOS Sport een ‘storm in een glas water’. Aicha Marghadi heeft in de Volkskrant een boekje opengedaan over de sfeer bij de sportredactie van de publieke omroep, maar de Vandaag Inside-analist denkt er het zijne van.

In het artikel worden verschillende NOS Sport-coryfeeën door het slijk gehaald. “Wat ik uit het hele stuk haal: wat zij als vervelend heeft ervaren is dat ze het daar niet gered heeft op die redactie”, concludeert Derksen. “Daar zaten dus echt iconen. Kijk, Smeets, Egbers en die kale (Van Gelder, red.), die geven geen krimp.”

Presentator Wilfred Genee reageert kritisch op zijn tafelgenoot: “Wat moeten we hiermee?” Derksen stoort zich op zijn beurt aan diens houding. “Nee, Wilfred, kom nou zeg. Je gaat mee zitten huilen. Het is toch een storm in een glas water? Haar klachten vind ik heel ernstig, want ze had broodjes en cake, en niemand wilde dat. Ze vonden haar gewoon een slechte presentatrice.”

Derksen is nog niet klaar: “Ik heb het hele stuk gelezen en die vrouw is hevig gefrustreerd. Die blaast nu kleine dingetjes op. Ik weet precies hoe dat gaat. Ik heb vijftig jaar in dezelfde business gewerkt en je wordt als kwajongen die redactie opgeschopt. Je krijgt geen enkele begeleiding en je moet je maar redden. Ik vind het allemaal maar geneuzel en ook De Volkskrant heeft weer een storm in een glas water veroorzaakt. Want tsjongejongejonge, wat daar gebeurd is. Nou, helemaal niks. Het is alleen heel pijnlijk voor de vrouw van Tom Egbers.”

Eindigt sc Heerenveen – Ajax in 2-2?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met Derksen?

  • Ja
  • Nee
1318+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie