Derksen doet Vandaag Inside-onthulling

Foto: Derksen doet Vandaag Inside-onthulling

Johan Derksen is veel vrienden verloren door het veelbesproken kaarsincident. Dat vertelt de oud-voetballer in weekblad Privé, dat hem samen met John de Bever interviewde. Ook doet hij een onthulling over de toekomst van Vandaag Inside.

Over de vriendschap vertelt Derksen: “Ik ben wel blij dat ik niet bij hem hoef te slapen, hoor. Maar John is mij heel dierbaar. Je mag best weten dat ik heel veel vrienden ben kwijtgeraakt door het kaarsincident. Mensen waarvan ik dacht dat we een heel bijzondere band hadden, maar die gewoon niets meer van zich lieten horen. Daar was ik vreselijk teleurgesteld over. John stond vanaf de eerste minuut achter mij”, zo citeert De Telegraaf.

Derksen erkent dat zijn relatie met Wilfred Genee beter is geworden. “Het is wel eens anders geweest, dat klopt, maar af en toe botst het nog wel, hoor. We hebben totaal uiteenlopende ego’s. Maar we moeten ons wel realiseren dat we solo niets voorstellen op televisie. Wilfred en ik hebben weleens wat alleen gedaan, maar dat is niet het succes wat we met z’n drieën, samen met René van der Gijp, hebben. Deze chemie is zo uniek.”

Géén vervangers

“Ook dat staat in ons contract: als één van ons drieën eruit stapt, is het afgelopen. Er komen dan geen vervangers”, aldus Derksen, die het dagelijkse programma ‘fysiek nog goed aan’ kan. “Ik ben nu 73 en eerlijk gezegd merk ik dat helemaal niet. Mijn vrouw zei laatst: ’Je scheidt toch wel een keertje uit met die onzin op tv?’ En dan zeg ik het niet hardop, maar dan denk ik wel: om nou iedere avond bij jou op de bank te zitten… daar heb ik ook geen trek in. Voor mij is het geen enkel probleem om zeven dagen in de week een programma te maken.”

Wint Liverpool met 0-2 bij Brentford?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verwacht je Derksen nog jaren op tv?

  • Ja
  • Nee
9309+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie