‘Depay en Barcelona lijnrecht tegenover elkaar’

Soccernews

Memphis Depay kan in de winterstop een terugkeer naar Engeland afronden. De aanvaller van FC Barcelona, die nog een contract heeft tot het einde van dit seizoen, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Newcastle United. Dat kan mogelijk nog tot onrust leiden de komende weken…

Depay lijkt het liefste het seizoen af te maken bij FC Barcelona. De Oranje-international is geen basisspeler bij de Spanjaarden, waar hij Robert Lewandowski voor zich moet dulden. Reden voor een tussentijds vertrek lijkt dat voorlopig nog niet.

Memphis Depay

Ten minste, als je het aan Depay vraagt. FC Barcelona zit wellicht wat anders in de wedstrijd: de Catalanen hebben nog steeds genoeg problemen op financieel vlak. Het schrappen van een miljoenensalaris, ook al is het voor een paar maanden, komt de club goed uit.

Dat niet alleen: Newcastle United zou volgens Mundo Deportivo ook nog een dikke transfersom willen overmaken in januari. Mundo Deportivo schrijft dat de Engelse hoogvlieger twintig miljoen euro wil betalen om Depay volgende maand over te nemen van FC Barcelona.

Afgelopen zomer leek Memphis ook al op weg naar de uitgang bij FC Barcelona. Destijds was de Nederlander dicht bij een overgang naar Juventus. Depay kon geen overeenstemming bereiken over de persoonlijke voorwaarde en zag uiteindelijk een transfer naar de Oude Dame in rook op gaan.

Chelsea
Fulham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 1 februari 2023 09:19.

Goede optie voor Memphis?

  • Ja
  • Nee
185+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie