David Neres reageert op transfer, Antony in tranen

Foto: David Neres reageert op transfer, Antony in tranen

De kogel is inmiddels door de kerk, David Neres verlaat Ajax voor twaalf miljoen euro + vier miljoen aan bonussen voor Shakhtar Donetsk uit Oekraïne.

Neres was ooit dé smaakmaker van Ajax, maar viel mede door blessureleed ver terug na zijn glansrol in het team van 2018/2019. Op Instagram bedankt hij de fans van Ajax met een mooie video en bijpassende tekst: “Sinds Ajax een deel uitmaakt van mijn leven, ben ik nooit meer hetzelfde gebleven. Bedankt voor jullie positieve impact op mij.” In de comments reageert maatje Antony met huilemoticons. “Succes broer ik mis je nu al..”

Neres kwam de afgelopen seizoenen tot 180 officiële wedstrijden voor het eerste team van Ajax, waarin hij 47 doelpunten op zijn naam zette. Tweemaal won hij in één seizoen zowel de eredivisie als KNVB Beker, namelijk in 2019 en 2021. Bovendien lukte het hem om in 2019 de Johan Cruijff Schaal in de wacht te slepen.

Vervanger Neres

Marc Overmars heeft naar verluidt al zijn vervanger op het oog. De directeur voetbalzaken zou namelijk bezig zijn om Steven Bergwijn binnen te halen. Voorlopig ligt de vraagprijs en het aanbod ver uit elkaar, waardoor het nog afwachten is of beide clubs eruit komen. Bergwijn lijkt wel oren te hebben naar een overgang naar Amsterdam.

Wint Ajax van FC Utrecht? Pak 1.44 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door David Neres Campos (@davidneres)

Neres gaat enorm gemist worden

  • Eens
  • Dat zal wel meevallen
1402+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie