Daramy gaat voor nieuwe Ajax-kans

Foto: Daramy gaat voor nieuwe Ajax-kans

Mohammed Daramy werd voor dertien miljoen euro aangetrokken door Ajax. De Deense vleugelspeler heeft die miljoenensom nog niet kunnen waarmaken in de Johan Cruijff ArenA. Onder Ten Hag viel de aankoop door de mand, maar de Deens international hoopt op een nieuwe kans in de Johan Cruijff ArenA.

Daramy speelt op dit moment op huurbasis voor FC Kopenhagen, de club waar hij ook van gekocht werd. Dit seizoen was de buitenspeler al goed voor 22 wedstrijden, waardoor hij vertrouwen heeft in een betere toekomst in Amsterdam.

Daramy houdt nog wel contact met de mensen in Amsterdam, zo vertelt hij aan het Deense Bold.dk. “Maar het is toch even anders. Het gebeurt hier en daar een beetje”, stelt de vleugelspeler.

Ajax en Daramy toch een match?

De Amsterdammers houden hun contractspeler echter wel goed in de gaten. ” Ze zijn blij voor me. Ze zijn blij dat ik weer mag spelen en dat ik mag bouwen, zodat ik steeds beter kan worden.”

Op de vraag of hij terugkeert bij Ajax, is Daramy duidelijk. Wat er daarna gebeurt, blijft echter in het ongewis. “Want ik moet zeker terug, maar je moet natuurlijk altijd horen wat het plan is, maar ik moet terug en vechten.”

De vleugelspeler heeft voor zichzelf duidelijke doelen gesteld. Voor dit seizoen, maar zeker voor zijn terugkeer in Amsterdam. “Maar dat wil ik ook wel, want dan kan ik zelf nog beter worden. Ik wil doorbreken bij Ajax.”

Twente
Almere City FC
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 april 2024 11:14.

Gaat Daramy slagen bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
1196+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie