Circus-weekend: Super Sunday met AZ-Ajax en Feyenoord-PSV!

Foto: Circus-weekend: Super Sunday met AZ-Ajax en Feyenoord-PSV!

Feyenoord heeft de finale van de Conference League gehaald ten koste van Olympique Marseille en dat is ontzettend knap, maar nu gaat de focus weer op de Eredivisie. We hebben namelijk een heuse Super Sunday voor de boeg met AZ-Ajax én FeyenoordPSV! SoccerNews.nl doet, zoals je van ons gewend bent, de nodige voorspellingen in samenwerking met bookmaker Circus!

Het zaterdagprogramma van de Nederlandse competitie is niet je van het (met Twente-Fortuna, PEC-Utrecht, Willem II-Heracles en Groningen-Sparta), maar de zondag is des te mooier. Koploper Ajax opent het bal om 14.30 uur in het AFAS Stadion tegen AZ, de nummer vijf van de Eredivisie.

‘Stuur in handen’

Oefenmeester Erik ten Hag vindt dat de Amsterdammers het stuur stevig in handen hebben: “Ja, de titelstrijd wordt spannender gemaakt dan hij op dit moment is. De kranten moeten verkocht worden.” Toch is het voor Ajax zaak om vooral geen punten te verspelen. Lukt het de topclub om te winnen in Alkmaar? Bij Circus is de odd 1.74. De quotering voor een gelijkspel is 4.10 en die voor een thuiszege 4.50. Maakt ‘Mr. 1.0’ Davy Klaassen weer een goaltje voor zijn ploeg? Daarmee kun je 4.25 keer je inleg verdienen!


Alle dromen… zijn bedrog?

PSV kan het zich al helemaal niet veroorloven om vlak voor het sluiten van de mark punten te verspelen. En de Eindhovenaren treden aan tegen Feyenoord, dat op een roze wolk zit na het bereiken van de finale van de Conference League… Ibrahim Sangaré vindt dat er nog van alles kan gebeuren: “Kijk maar eens naar Real Madrid-Manchester City. Het zag er niet goed uit voor Real, maar toch bleven ze strijden. En kijk eens hoe het is afgelopen. Het is een droom van mij om kampioen te worden. En je moet in het leven nooit stoppen met dromen. Je bezittingen kunnen ze van je afpakken, maar je dromen kunnen ze nooit bij je weghalen.”

Feyenoord is echter favoriet in de eigen Kuip, aldus Circus, gezien de odd van 2.45 voor een Rotterdamse overwinning. Het ligt echter dicht bij elkaar (2.75 voor PSV, 3.75 voor een remise). Worden de Eindhovenaren alsnog kampioen? Het zou best een stuntje zijn en de quotering is inmiddels 13.00!

Buitenland

Kijken we naar het buitenland, dan springen er een aantal wedstrijden uit. Liverpool-Tottenham Hotspur bijvoorbeeld. The Spurs doen het absoluut niet geweldig in de Premier League, maar zijn vaak wel sterk in ‘toppers’. De odd voor een overwinning van de Londenaren is desondanks 6.45 en die voor een gelijkspel 5.00. The Reds zijn de meest logische winnaar met een quote van 1.46.

Ook Real Betis-FC Barcelona verdient misschien wel wat extra aandacht. De Catalanen presteren nogal… wisselvallig en het zóú natuurlijk weer mis kunnen gaan in Andalusië. De odds liggen behoorlijk dicht bij elkaar (3.30 voor Betis, 3.75 voor een gelijkspel en 2.12 voor Barça)!


Circus 

Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Zin in Super Sunday?

  • Ik wel
  • Ik niet echt…
45+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

13:04
26+
‘Ajax, PSV én AZ azen op Eredivisie-spits’
12:48
22+
‘Go Ahead Eagles wil shoppen bij Feyenoord’
12:33
48+
Bijlow laat zich uit over EK met Oranje en concurrent Wellenreuther
12:16
264+
Grootse Ajax-terugkeer ‘off the record al aan aantal mensen verklapt’
12:00
955+
‘Dreun voor Steven Berghuis én Noa Lang’
11:40
116+
Antony neergesabeld: “Dan ben je toch een lul?”
11:25
347+
‘Drietal op weg naar Feyenoord-uitgang’
11:10
70+
Jonk over ‘pijnlijk’ Volendam-vertrek: “Mijn vrouw werd zelfs uitgescholden”
10:50
86+
Te Kloese baalt van Kuip-dossier: “Is het laatste woord nog niet over gesproken”
10:35
432+
Ajax-terugkeer voor Davy Klaassen?
10:20
221+
‘Megaklap voor sportzender’
10:00
174+
Giménez gelooft in Feyenoord-titel: “Het kan nog”
09:58
206+
Van den Brom en Sneijder laken ‘schandalig’ Ajax-vertrek
09:43
87+
‘Oranje-tweetal hoofdpijndossier voor Ronald Koeman’
09:29
206+
Kieft laakt Slot: “Feyenoord is uiteindelijk de tweede keus”
09:13
92+
De Mos ziet ‘voordeel’ voor PSV in blessure Dest
08:56
295+
‘Tweetal nóóit meer in Vandaag Inside’
08:38
298+
‘PSV hakt knoop door over Ramalho’
08:27
106+
‘Bayern nadert akkoord met topfavoriet’
08:12
132+
Van der Gijp lyrisch over ‘kilometervreter’: “Níet normaal man!”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie