‘Bosz mag weer hopen op topkandidaat PSV’

Foto: ‘Bosz mag weer hopen op topkandidaat PSV’

PSV mag weer hopen op de komst van Aster Vranckx, zo meldt de Belgische tak van RMC Sport. De transfer van de middenvelder naar Fiorentina is naar verluidt namelijk hoogst onzeker.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Vranckx niet naar Fiorentina

De Eindhovenaren zien in Vranckx al de gehele zomer een ideale opvolger voor Ibrahim Sangaré. De controlerende middenvelder heeft van PSV toestemming gekregen om te vertrekken als het juiste bedrag op tafel komt. Hoewel serieuze interesse vooralsnog uitblijft, gaat de club ervan uit dat Sangaré de komende dagen nog wel zal vertrekken.

Het betekent dat technisch directeur Earnest Stewart achter de schermen een paar opties paraat moet hebben. Vranckx zou bovenaan het verlanglijstje staan, al had PSV hem de voorbije dagen waarschijnlijk met potlood al doorgestreept. Het leek er namelijk sterk op dat de voetballer een overstap naar Italië zou maken.

Fiorentina had naar verluidt een vierjarig contract voor hem klaarliggen en wilde zo’n 7 miljoen euro naar VfL Wolfsburg overmaken, waarmee de Duitsers akkoord gingen. De overstap leek dan ook in kannen en kruiken, maar de voorbije dagen is er een probleem ontstaan. Daardoor moet Fiorentina mogelijk afhaken.

Interesse van PSV

Het geeft PSV ongetwijfeld hoop. De clubleiding heeft zowel bij zijn club als bij Vranckx aangegeven dat het pas serieus wordt als Sangaré daadwerkelijk is vertrokken, waardoor beide partijen vooralsnog moeten afwachten. Vranckx zou zelf een voorkeur hebben voor PSV en de overtuiging hebben dat hij zich in de Eredivisie verder kan ontwikkelen.

Komt Vranckx naar PSV?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, zeker niet
927+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie