‘Ajax-ramp na transferlawine’

Foto: ‘Ajax-ramp na transferlawine’

Wie staat er volgend seizoen onder de lat bij Ajax? Diant Ramaj? Gerónimo Rulli? Jay Gorter? Of kiezen al deze doelverdedigers voor een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA? Het lijkt opeens een mogelijkheid te zijn, aangezien Ramaj goed in de markt ligt.

Remko Pasveer volgend seizoen eerste Ajax-keeper?

De naam van de Duitse goalie staat op de shortlist bij een aantal Europese grootmachten: Arsenal bijvoorbeeld, maar ook Paris Saint-Germain houdt hem goed in de gaten. Het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat Ajax zijn eerste keeper wil verkopen, maar de Amsterdammers zullen wél transferinkomsten moeten genereren om zelf iets uit te kunnen richten op de markt. En als er veel winst is te maken op Ramaj…

Gerónimo Rulli

Tweede goalie Rulli denkt sowieso aan een vertrek uit onze hoofdstad. Hij vertelde onlangs immers aan het Algemeen Dagblad: “Ik verlaat Ajax het liefst met prijzen, maar ik wil ook keepen. Als er aanbiedingen uit topcompetities komen, ga ik daarover nadenken. Het is allemaal nog ver. Ik wil eerst nog een keer genieten van de Johan Cruijff Arena en Europees voetbal afdwingen. Ik heb ook geen zin in play-offs. Al geven we natuurlijk alles als het zover komt. Ik wil in juni naar de Copa América. Daarna is er genoeg tijd om te praten en te kijken hoe Ajax en ik onze pijn kunnen beëindigen.”

Jay Gorter en Remko Pasveer

Ook een verkoop dan wel verhuur van Gorter zou logisch zijn. De jonge Nederlander begon het seizoen nog als nummer één in de ArenA, maar verdween heel erg snel uit beeld. Hij moet nu minuten maken (op het hoogste niveau) zodat zijn ontwikkeling niet geremd wordt. Alleen Remko Pasveer lijkt zeker bij Ajax te blijven. De 40-jarige routinier werd in verband gebracht met een afscheid, een afscheid van profvoetbal, maar plakt er vermoedelijk een jaartje aan vast. Wordt hij dan eerste doelman in Amsterdam?

Pasveer eerste keeper?

  • Waarom niet?
  • Alsjeblieft niet
3463+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie