Boessen heeft vertrouwen in duel met Excelsior

Soccernews

Wil Boessen hoopt vrijdagavond met VVV-Venlo een belangrijke slag te slaan in de strijd tegen degradatie. De Limburgers ontvangen dan in eigen huis concurrent Excelsior.

VVV-aanvaller Ruud Boymans kampt met een lichte blessure. Hij zal vrijdag dan ook op de reservebank beginnen. “We hebben Ruud in de komende periode nog hard nodig, maar hij heeft een groot gedeelte van de week aangepast getraind. Ik wil tegen Excelsior alleen honderd procent fitte spelers aan de start hebben”, zegt de keuzeheer.

Boessen heeft veel vertrouwen in het duel met Excelsior. “Met ons thuisvoordeel en het feit dat we op echt gras spelen maken we een goede kans om te winnen. Maar we moeten alert zijn op balverlies. Excelsior hoeft niet te winnen en zal zich waarschijnlijk laten inzakken en spelen op de counter. Daarin zijn ze gevaarlijk, net zoals bij standaardsituaties. Ze maken meer dan de helft van hun doelpunten uit corners en vrije trappen. Daar hebben we dan ook extra op getraind.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie