Boateng laakt kritische Duitse fans: “Kunnen wereldkampioen worden”

Foto: Boateng laakt kritische Duitse fans: “Kunnen wereldkampioen worden”

Ondanks de magere vorm van de Duitse nationale ploeg, is Jerome Boateng nog altijd positief over het naderende WK. De oud-international vindt onze oosterburen te negatief over de ploeg van Hansi Flick.

“Kort voor het WK hebben we weer tachtig miljoen bondscoaches”, schrijft Boateng in een Instagram Story, gevolgd door een aantal lachende emoji’s. “We hebben een sterke ploeg, we kunnen iedere tegenstander verslaan en wereldkampioen worden. We hebben op iedere positie getalenteerde spelers.”

Positieve manier

“Kunnen we niet beter op een positieve manier het WK benaderen, in plaats van de ploeg te bekritiseren en voor onrust te zorgen?”, vraagt Boateng, die dit seizoen door blessure nog niet voor Olympique Lyon uitkwam, zich openlijk af. “Laten we positief blijven en samen de ploeg steunen. Na het WK kun je weer je kritiek uiten.”

Die Mannschaft won slechts één keer in de laatste zeven interlands. 29 maart speelde Duitsland nog 1-1 tegen Nederland in een oefenduel, met dezelfde cijfers speelde het gelijk tegen ItalIë, Engeland en Hongarije. Afgelopen week verloren de Duitsers van Hongarije en kwam het tot een 3-3 remise bij Engeland. 16 november volgt de laatste voorbereiding op het WK met een vriendschappelijk duel tegen Oman.

TIP: Pak 12x je inleg bij Unibet als Duitsland het WK wint!

Heb jij vertrouwen in het Duitse elftal?

  • Ja, gewoon een goede ploeg
  • Nee, niet echt
32+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie