Bizar Cillessen-interview: ‘Je hebt me uitgelachen’

Foto: Bizar Cillessen-interview: ‘Je hebt me uitgelachen’

Het gebeurt niet zo heel vaak dat doelman Jasper Cillessen een penalty keert, maar in het duel tussen NEC en PSV van zaterdag was het eindelijk weer eens zover. En dat wilde de goalie weten ook, want in het interview vlak na de wedstrijd bij ESPN pakte hij presentator Milan van Dongen terug.

Jasper Cillessen: ‘Jij hebt me uitgelachen’

“Jasper, wat een dag voor jou…”, begon de interviewer. “Ja, het is een apart dagje. Lekker”, antwoordde de keeper. “Ja, dat is een understatement, want dit is in alle opzichten vrij bijzonder”, aldus Van Dongen, die natuurlijk doelde op de reputatie van Cillessen als ‘anti-strafschoppenpakker’.

“De laatste telde niet. Daar heb je toen nog om gelachen. Dus nu kan ik lachen”, sneerde de doelman meteen. Vorige maand hield hij een pingel tegen in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, eentje van Dario van den Buijs, maar toen kwam hij te vroeg van de lijn, waardoor dat ‘feestje’ niet doorging.

Van Dongen: “Ja, daar heeft men om gelachen…” Cillessen: “Ja, jij ook! Ik heb je podcast gezien, dus… Maar dat maakt niet uit.” Analyticus Kenneth Perez genoot met volle teugen van het gesprek: “Goed zo! Ga door, ga door, ga door, ga door!” De NEC-goalie deed er dus nog een schepje bovenop: “Nee, nu niet terugkrabbelen, je hebt erom gelachen, je hebt mij uitgelachen! Maar dat maakt niet uit.”

Messi

Van Dongen ontkende Cillessen vervolgens te hebben uitgelachen, naar eigen zeggen vond hij het juist ‘zonde’ voor de keeper. “Jij zei dat ik blind de hoek in zou gaan de volgende keer. Maar dat maakt niet uit. Nu heb ik hem. Dit is niet de eerste die ik pak. Ik heb er ook een keer een van Lionel Messi gepakt, dus het kan slechter. Maar ik geef toe: het is niet mijn specialiteit.”

Gek?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
367+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie