‘Bijzonder gedrag’ Álvarez: “Schiet mij maar lek”

Foto: ‘Bijzonder gedrag’ Álvarez: “Schiet mij maar lek”

Marciano Vink heeft zich zaterdagavond opnieuw geërgerd aan het gedrag van Edson Álvarez, zo liet hij weten bij ESPN. De Mexicaan liet zijn woede aan Sam Beukema op een bijzondere manier blijken.

Overtreding van Álvarez

Ajax wist in het duel met AZ in de Eredivisie opnieuw niet te overtuigen en bleef met een punt achter, waarmee het ticket voor de voorronde van de Champions League verder uit zicht raakte. Het zorgde voor irritatie bij Álvarez die zichzelf in de Johan Cruijff Arena besloot af te reageren in de richting van Beukema.

Álvarez ging, zonder dat de bal in de buurt was, met zijn gezicht naar zijn directe tegenstander toe. Waar de AZ-speler kort na zijn gezicht greep, besloot hij vervolgens door te gaan. Het nam niet weg dat er bij Vink opnieuw een zucht uit kwam. “Het is bloedirritant”, zo vertelde hij in zijn analyse.

Onbegrip bij Vink

Volgens Vink was het niet verkeerd geweest als de VAR het moment verder onder de loep had genomen en Álvarez daarna een straf had gekregen. “Er is een regel ingesteld dat het om de intensiteit gaat. Antony had vorig seizoen ook een aantal momenten dat hij natrapte of heel irritant was.”

“Schiet mij maar lek. Ik weet het echt niet meer met die nieuwe regels”, aldus Vink over Álvarez, die dit seizoen al maar liefst tien gele kaarten kreeg. De middenvelder hoopt de club aan het einde van het seizoen te verlaten, terwijl Ajax naar verluidt uitsluitend bij een bod van meer dan 50 miljoen euro wil meewerken.

Heeft Vink gelijk?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik vind van niet
540+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie