Bevrijdende treffer Hazard opmars voor Real-zege

Real Madrid heeft zaterdagmiddag een ruime zege behaald in de Spaanse Primera División. De grootmacht rekende op eigen veld simpel af met SD Huesca: 4-1.

Eden Hazard kreeg voor het eerst sinds 16 juli weer een basisplaats van trainer Zinedine Zidane en dat pakte goed uit. De Belgische vleugelaanvaller was vijf minuten voor rust belangrijk door de 1-0 te maken. Hazard schoot van grote afstand raak en maakte daarmee pas zijn tweede doelpunt in Madrileense dienst.

Karim Benzema maakte vlak voor rust ook nog de 2-0 voor Real Madrid en daarmee werd een einde gemaakt aan de illusies van Huesca. Federico Valverde en opnieuw Benzema troffen in de tweede helft ook nog doel, waar David Ferreiro tussendoor nog de eer redde namens de bezoekers.

Real Madrid is door dit resultaat voorlopig weer koploper van Spanje.

Scoreverloop: 1-0 (40′) Eden Hazard, 2-0 (45′) Karim Benzema, 3-0 (54′) Federico Valverde, 3-1 (74′) David Ferreiro, 4-1 (90′) Karim Benzema