België-Oranje én andere interlands bij Circus!

Foto: België-Oranje én andere interlands bij Circus!

Een lang en slopend seizoen vol clubvoetbal kreeg in het voorbije weekend zijn apotheose met de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid (0-1). Is het nu tijd voor vakantie? Nee! Er dienen immers nog een hoop interlands gespeeld te worden! In samenwerking met bookmaker Circus doet SoccerNews.nl weer de nodige voorspellingen.

België-Oranje

Aankomende vrijdagavond neemt het Nederlands elftal het in de Nations League op tegen België en sterspeler Kevin De Bruyne van onze zuiderburen heeft er zin in. Niet dus, want de middenvelder van Manchester City zei onlangs: “Voor mij is de Nations League onbelangrijk. We moeten die wedstrijden spelen, maar het is een soort oefencampagne.”


De Rode Duivel haalde behoorlijk hard uit naar de UEFA: “Wij hebben er niets over te zeggen. Als spelers kunnen we praten over vakantie of rust, maar we hebben geen zeggenschap. We volgen wat we moeten doen en dat is het. We hebben per twaalf maanden iets meer dan drie weken vakantie. De mensen van buitenaf begrijpen niet hoe een speler zich na een seizoen voelt. Dat hoeft ook niet, uiteindelijk verandert het toch niet. Het heeft ook geen nut om er iets over te zeggen. Er verandert toch niets.”

Dat belooft veel goeds! Hoe dan ook: België is natuurlijk favoriet in het eigen Koning Boudewijnstadion in Brussel (2.25), maar Oranje doet niet veel onder voor de Rode Duivels (3.11). Een puntendeling is natuurlijk ook mogelijk (3.11). Laat Memphis Depay weer zien wat hij waard is? Met een goaltje? De odd is in ieder geval 2.65.

Om het ‘echie’

Er wordt deze week óók een wedstrijd om het ‘echie’ gespeeld, namelijk: Schotland-Oekraïne, een uitgestelde WK-play-off. De Schotten hebben thuis de beste papieren (2.34), maar het ligt bijzonder dicht bij elkaar: 3.20 voor een gelijkspel en 3.30 voor een uitzege. De winnaar van dit duel neemt het een paar dagen later op tegen Wales, en dan wordt er pas écht gevochten om het laatste ticket voor Qatar.

Ook de burenruzie in de Nations League tussen Spanje en Portugal van donderdagavond (20.45 uur) is noemenswaardig. In het Estadio Benito Villamarín van Real Betis liggen de verhoudingen (volgens Circus) als volgt: La Furia Roja heeft de beste kans om te winnen (2.26), een remise ligt echter óók best voor de hand (3.28) en een zege van de Portugezen is nooit ver weg (3.21).

Cup of Champions

Last but not least: er wordt deze week ook nog om de zogenaamde CONMEBOL UEFA Cup of Champions gestreden, door de kampioen van Europa (Italië) en die van Zuid-Amerika (Argentinië). Voorheen heette deze wedstrijd de Artemio Franchi Cup en in de geschiedenis waren er slechts twee edities: in 1985 (Frankrijk-Uruguay) en in 1993 (Argentinië-Denemarken). Dit keer zijn de Argentijnen favoriet met een quotering van 2.60, waar de odds voor een gelijkspel en een zege van de Italianen 3.15 en 2.95 zijn. Maken beide landenteams een goaltje? Daar hoort een quote van 2.02 bij!


Circus 

Circus is in het Nederlandse wedlandschap een new kid on the block. Maar vergis je niet: achter de schermen beschikt men bij deze bookmaker over een schat aan ervaring! Inmiddels heeft Circus zich vergewist van een goklicentie en dat betekent dat we het platform aan dit wedkantoor aan de tand mogen voelen. Dat hoef je SoccerNews.nl geen twee keer te zeggen, natuurlijk: je kunt onze review hier lezen! Circus heeft ook een mooie welkomstbonus voor je in de aanbieding, van maximaal €250. Grijp je kans hier! 

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Toffe duels?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet echt
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:19
0+
Recordaankoop Lozano blikt terug op seizoen: ‘Pieken en dalen’
09:05
11+
Johan Derksen over volkszanger Wesley Sneijder: ‘Wordt in de voetballerij niet meer serieus genomen’
08:25
31+
‘Manchester United wil ex-PSV’er voor monsterbedrag’
08:08
26+
Tottenham Hotspur-baas laakt eigen club: ‘Heel fragiel’
07:50
38+
De Graafschap leeft nog dankzij discutabele strafschop: ‘Waarom is er VAR?’
07:33
52+
Pep Guardiola over wisselkeeper: ‘Een van de beste die ik ooit heb gezien’
23:47
60+
Gaat Excelsior handhaven? ‘Heb gekkere dingen meegemaakt’
23:18
75+
ADO zet eerste stap richting promotie met winst op De Graafschap
22:58
144+
Manchester City klopt Tottenham en zet grote stap richting historische titel
22:33
245+
Van der Gijp reageert vol ongeloof op KNVB-besluit: ‘Dan denk ik bij mezelf…’
22:15
153+
Frank de Boer tipt ‘ideale speler’ voor Koemans EK-selectie
21:48
139+
‘Wolfsburg aast op felbegeerde smaakmaker AZ’
21:30
212+
Oud-speler uit bezorgdheid over Ajax: ‘Geen Ajax-DNA’
21:10
280+
Wim Kieft looft oud-PSV’er: ‘Echt een grootheid’
20:41
39+
FC Emmen en FC Dordrecht houden play-offs spannend na doelpuntrijke eerste wedstrijd
20:28
22+
Van de Ven start namens Tottenham in kraker tegen ManCity, Aké begint op de bank
20:15
276+
KNVB verklaart bijzondere Nijhuis-aanstelling: ‘Alle vertrouwen’
19:53
92+
‘Manchester United bereidt bod op oud-PSV’er voor’
19:27
93+
‘Saudi-Arabië wil Ten Hag redden van United-flop’
19:14
96+
Hato blikt terug op moeizaam seizoen Ajax: ‘Deed iets met me’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie