‘Bayern start gesprekken over WK-uitblinker’

Foto: ‘Bayern start gesprekken over WK-uitblinker’

Bayern München hoopt Dominik Livakovic deze winter toe te voegen aan de selectie. De Kroatische WK-uitblinker moet de onfortuinlijke Manuel Neuer vervangen in de Allianz Arena.

Neuer heeft Bayern München een groot probleem bezorgd. Na de WK-uitschakeling van Duitsland besloot de geroutineerde doelman op skivakantie te gaan en daar hield hij een gebroken been aan over, waardoor zijn seizoen nu al ten einde is. Overigens weerspreekt diens management tegenover BILD dat hij daarmee een contractuele afspraak heeft geschonden.

Sky Sport-journalist Florian Plettenberg schrijft op Twitter dat Bayern en het management van Livakovic (nu nog Dinamo Zagreb) reeds in gesprek zijn. Het gaat om oriënterende contacten. Van serieuze onderhandelingen is nog geen sprake, aangezien Der Rekordmeister nog geen definitief standpunt heeft ingenomen wat de vervanging van Neuer betreft.

Intern zou Bayern geen voorkeur hebben voor een dure optie. Dat heeft er mogelijk mee te maken dat het onzeker is of Neuer nog terugkeert na zijn zware beenblessure.

22+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie