‘Bayern München hakt knoop over toekomst Gravenberch door’

Foto: ‘Bayern München hakt knoop over toekomst Gravenberch door’

Ryan Gravenberch werd afgelopen week plots gelinkt aan Manchester United. Trainer Erik ten Hag zou in zijn oud-pupil een ideale versterking van het middenveld zien. En ook Liverpool FC werd al genoemd. Bayern München wil de Nederlander echter helemaal niet kwijt.

Volgens Sky Sports mag Gravenberch deze maand absoluut niet meer vertrekken en zal hij dus op zijn minst dit seizoen af gaan maken in Duitsland, ook al kwam hij tijdens de eerste seizoenshelft amper aan spelen toe bij Der Rekordmeister: tien optredens in de Bundesliga, waarvan geen één keer als basisspeler. Zijn enige basisoptreden was in de DFB Pokal.

Ondanks die cijfers ‘heeft de clubleiding nog voldoende geloof in de potentie van Gravenberch’, en daarom wil de Duitse grootmacht het nog niet opgeven met de voormalig Ajacied.

Miskoop?

De middenvelder transfereerde een half jaartje geleden voor 25 miljoen euro naar Bayern München, maar maakt daar in de regel niet al te veel speelminuten. Daar zei hij een paar maanden geleden zelf over: “De situatie is niet gemakkelijk voor mij, natuurlijk wil ik spelen. Maar ik moet geduld hebben. Dat is op dit moment niet makkelijk. Natuurlijk ken ik mijn kwaliteit, maar het is wat het is. Bayern is een grote club met veel goede spelers. Ik moet kalm blijven.”

BILD schreef op dat moment dat het management van Gravenberch al aan de bel had getrokken bij de leiding in de Allianz Arena. De oud-Ajacied wenste vaker in actie te komen, en in de periode daarna gebeurde dat ook wel, maar een vaste basisspeler is hij (nog) niet geworden onder coach Julian Nagelsmann…

Allianz Arena

Bundesliga

24 januari 2023

20:30

Bayern Munich
FC Koln
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 januari 2023 20:27.

Gaat Gravenberch nog doorbreken bij Bayern?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
1654+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie