Bayern München geeft duidelijkheid over interesse in Kane

Foto: Bayern München geeft duidelijkheid over interesse in Kane

Bayern München is niet van plan om deze zomer een bod uit te brengen op Harry Kane. Volgens Uli Hoeness vraagt Tottenham Hotspur een te hoog bedrag om tot serieuze onderhandelingen te komen.

De naam van Kane valt al jarenlang bij verschillende Europese topclubs, maar de Engelsman speelt nog altijd in de clubkleuren van Tottenham Hotspur. Kane kwam in 2013 over van Leicester City, maar kreeg het de afgelopen tien jaar met zijn huidige club niet voor elkaar om een prijs te pakken.

Kane lijkt dan ook een overstap te zien zitten, maar Tottenham Hotspur is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Afgelopen seizoen deed een Engelse concurrent zelfs een ultiem bod om hem los te weken, maar besloot de club om hem alsnog te behouden.

“Vorig jaar wees Tottenham een bod van 160 miljoen euro af van Manchester City”, zo wijst Hoeness in gesprek met de Abendzeitung op de situatie. “Denk je dat hij dit jaar goedkoper zal zijn? Hij is een geweldige speler: daar bestaat geen twijfel over. Maar dit soort bedragen zou ik niet betalen.”

Recordbedragen Bayern München

In de zomer van 2019 betaalde Bayern München het vooralsnog hoogste bedrag aan Atlético Madrid. De Duitsers maakten destijds 80 miljoen euro over om Lucas Hernández te contracteren. Matthijs de Ligt kwam ruim een half jaar geleden voor 67 miljoen euro over van Juventus.

Tottenham
Nottingham Forest
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 11 maart 2023 15:56.

Gaat Kane komende zomer bij Tottenham Hotspur vertrekken?

  • Ja, hij is toe aan een nieuwe stap
  • Nee, hij blijft in Londen spelen
127+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie